本&DVD   »   COMPLETE COOKING TECHNIQUES(English version)
本COMPLETE COOKING TECHNIQUE
本COMPLETE COOKING TECHNIQUE
COMPLETE COOKING TECHNIQUES(English version)
フランス料理の基本テクニックが完璧に一冊にまとまっている教科書ともいえる本です。材料の準備段階から、仕上げまで、豊富な写真と共に掲載されています。フランス料理・菓子問わず、絶対に手放せない完全保存版です。
入荷待ち 
This award-winning book has become an essential kitchen reference with over 2,000 color photos, 200 recipes and over 700 tips and tricks illustrating key techniques. Le Cordon Bleu Master Chefs show you how to make soups, sauces, pasta, how to prepare and cook fish and seafood, poultry and game, vegetables, how to bake bread, not forgetting the work of desserts.
商品番号 #: 3000002
サイズ: 28.5cm×22.5cm3/351ページ

この商品は在庫切れです。ご注文いただけません。

¥6,804
在庫 : 0
数量:    
Bookmark and Share Bookmark & Share
Copyright © 2019 Le Cordon Bleu International BV. All Rights Reserved.