本&DVD   »   Cook's Bible (English version)
Cook's Bible
Cook's Bible
Cook's Bible (English version)
フランス料理の基本テクニックが完璧に一冊にまとまっている教科書ともいえる本です。
ル・コルドン・ブルーは、その専門技術で高く評価されています。 かつて賞を受賞した「Complete Cooking Technique」を再編集したもので、 基本から卓越した技術まで、クラシックからモダンまで、材料や道具の詳細な説明と写真で解説しています。
200を超えるレシピと2000枚の写真で、スープ、ソース、パスタの作り方、魚介類、鶏肉、ジビエ、野菜の下準備、パンの焼き方から、最後のデザートまでを網羅します。
ハードカバー、351ページ。全編英語で書かれています。

Le Cordon Bleu is acclaimed for its technical expertise. Formerly entitled as the award winning "Complete Cooking Techniques", the Cook's Bible is an updated, fully illustrated reference guide to cooking. It offers detailed descriptions and photos of kitchen tools in action, basic to sophisticated cooking techniques and ingredients from the classic to the modern, from the everyday to the exotic. Over 200 classic recipes and 2000 photographs show you how to make soups, sauces, pasta, how to prepare and cook fish and seafood, poultry and game, vegetables, how to bake bread, not forgetting the work of desserts. Includes a complete measurement chart and a glossary. Hardback, 351 pages. 
商品番号 #: 76003001
サイズ: 351 pages
¥4,644
在庫 : 2
数量:    
Bookmark and Share Bookmark & Share
Copyright © 2019 Le Cordon Bleu International BV. All Rights Reserved.