本&DVD   »   Pastry School (English version)
Pastry School (English version)
L’Ecole De La Patisserieの英訳書。100を超えるフランス菓子のレシピを美しい写真とともに収録。6章から成りすべてのレシピは1400ものプロセス写真でわかりやすく解説しています。タルトタタン、アップルストリューデルなどのクラシックなレシピから、オリジナルのスミレのタルト、ゆずチョコレートなども多数ご紹介します。基本的な技術を学びながら芸術性の高い飾りつけにも刺激を受けるでしょう。最終章では製菓道具、材料、用語説明がありお菓子作りに必要な知識を得られます。

There are 100 illustrated recipes, explained step-by-step with 1400 photographs and presented in 6 chapters: Pastries, cakes and desserts; Individual cakes and plated desserts; Pies and tarts; Outstanding and festive desserts; Biscuits and cupcakes, candies and delicacies, and finally the basics of pastry.
There are famous classics such as apple strudel, carrot cake, black forest gateau, strawberry cakes, profiteroles… Simple family recipes including molten chocolate cake, cake with candied fruit, hot soufflé with vanilla, Tart Tatin… Delicious and original desserts like yuzu with white chocolate, chocolate marshmallow and violet tartlet, cream cheese and cherry velvet, pistachio cristalline… At the end of the book there is a presentation of all the utensils and ingredients needed for baking and also a glossary explaining the specific culinary terms.

商品番号 #: 76003080
サイズ: 521ページ、ハードカバー
¥8,208
在庫 : In Stock
数量:    
Bookmark and Share Bookmark & Share
Copyright © 2019 Le Cordon Bleu International BV. All Rights Reserved.