本&DVD   »   Pastry and Baking Foundation Classic Recipes(English version)
本;Pastry and Baking Foundation Classic Recipes
本;Pastry and Baking Foundation Classic Recipes
Pastry and Baking Foundation Classic Recipes(English version)
ル・コルドン・ブルーのシェフにより厳選された141のレシピを紹介しています。これらのレシピは伝統フランス菓子を代表するものであり、また時代とともに進化してきました。フランス菓子とパンの伝統的な技術を学びながら、クラフティやマカロンなど何世紀にも渡って愛されてきたデザートを再発見できます。
本書はすべて英語で書かれています。

These 141 recipes have all been carefully selected by the Le Cordon Bleu Chefs. They represent the best of classical French pastry and its evolution with time. Within these recipes, learn the traditional techniques which define Pastry and bread baking. Le Cordon Bleu invites you to rediscover the desserts which have been favourites for centuries, from the clafoutis to the macaroon and many more.
商品番号 #: 76003101
サイズ: 288ページ、カラー、リング製本
¥4,860
在庫 : 1
数量:    
Bookmark and Share Bookmark & Share
Copyright © 2020 Le Cordon Bleu International BV. All Rights Reserved.